előtetők

Előtető

Előtető

Mi az az előtető?

2018. január 13. - linkfal

Mint a neve is jelzi az előtető egy olyan szerkezet amely rendszerint kiugrik az épület vagy építmény síkjából és megvédi az esőtől, hótól egy szóval az időjárás viszontagságaitól a bejáratot vagy éppen az erkélyt. Bizonyos előtetőknek lehet védelmi szerepe is azaz megvédi a területet az erős napsütéstől vagy éppen a felettünk lakó szomszéd szemetelésétől netán a nem kívánt szemektől takarja el a bejáratunkat adva egy kicsi intim szférát otthonunknak.

Milyen anyagból készüljön az előtető?

Funkciótól függően nem mindegy milyen anyagból készítjük vagy készítettjük el az előtetőnket. Amennyiben például a káros UV sugaraktól szeretnénk megvédeni az adott területet vagy területrészt akkor UV álló anyagot célszerű beépíteni. Megint más anyagot kell felhasználni abban az esetben ha lehulló különböző dolgoktól szeretnénk megvédeni otthonunkat, ilyenkor például nem javallott, hogy a tető anyaga üvegből legyen.

Előtetőt készíthetünk magunk is házilag vagy készíttethetünk szakemberektől vagy készen is vásárolhatunk neves barkácsáruházakban vagy online előtető webáruházakban is. Természetesen nem mindegy az ár, illetve a helyszín sem, így van ahova mindenképpen egyedi előtetőt kell készíttetni de van olyan helyszín ahova a kész szerkezet egyszerűen felszerelhető. Amennyiben sokat keresgélünk a kész megoldások sok esetben olcsóbbak, mint az egyedileg legyártott szerkezetek...

A bejegyzés trackback címe:

https://eloteto.blog.hu/api/trackback/id/tr5313572203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása